Pages

Wednesday, 27 July 2016

lol me

Assalamuaikum semua :D 

alhamdulillah i'm back....AGAIN !!! hahahahahahhahahahahahhahh
 banyak kali juga update post cakap pasal "im back " dan sewaktu dengannya . then lepas tu terus hilang balik :') insyaAllah lepas ni akan update selalu... kalau malas tak melawat lah  






















haa ni gambar zaman muda mudi dulu (bukan dah tua tapi dikira tua juga la sebab dah habis sekolah )   heheeheheeh :P  ni gambar kelas kita tahun lepas 2015 . ahhhhh.... how i miss my classmates :'(  rindunyaaaaa.. rindu semua sebab semua tu ada perangai tersendiri yang boleh buat kita senyum dan tak kering gusi ...

so ni je la kita "payung" kenkorang semua gambar. bye! jumpa lagi dalam next post ;) 


assalamualaikum take care and have a good day everyone :*

No comments: